ALBERT SMELIK - Zanger/gitarist

Een optreden door Albert

Het gaat om uw evenement!
  • Albert spreekt met u af wat voor muziek u graag wilt horen. Moet het wat meer op de achtergrond met rustige, stemmige nummers? Of moet het juist wat prominenter en swingend? Wilt u meer de liedjes van vroeger horen, of wilt u juist de nieuwste nummers horen in een akoestisch jasje? Het is allemaal mogelijk. En natuurlijk kijkt Albert bij het optreden zelf ook wat aanslaat!

    Albert kan zonder geluidsinstallatie spelen, maar kan ook een goede geluidsinstallatie meenemen zodat iedereen de nuance van zijn zang en spel kan horen. (En misschien is het dan ook handig dat hij in de pauzes van zijn optreden de muziek verzorgt?) Dus het kan op de achtergrond, maar mag ook op de voorgrond.

    Albert komt graag alleen, maar kan ook een paar muziekvrienden meenemen! Kijk hieronder voor de mogelijkheden!

    Albert legt alle afspraken goed vast en komt deze precies na. Ook het optreden is netjes verzorgd. Hij let ook op de details. Bijvoorbeeld geen rondslingerende dingen op de speel-plaats. Van af het begin tot het eind kunt u het aan hem overlaten! Prijsindicatie voor een avondvullend optreden is 295 euro, inclusief geluidsversterking.

De liedjes die u wilt horen!

Het volume dat u wenst

Solo, Duo of Trio?

Mogelijke uitbreiding

Allemaal topmuzikanten

Marcus Rietveld

Marcus is speelt elektrische bas en contrabas en is afgestudeerd aan het conservatorium van Arnhem. Hij doet op dit moment zijn master bij één van de beste bassisten van Nederland, Michel van Schie.

Jeroen Smelik

Zoon Jeroen, drummer van Big Deal, heeft een bliksemcarriere in de muziek gemaakt. Speelt wekelijks met Big Deal door heel het land, maar kan dus ook als percussionist uw feest nog swingender maken! Trouwens: op zoek naar een drumleraar in Gouda? www.beatingartist.nl !

Big Deal

Wilt u nog meer dan zang, gitaar, bas en percussie? Dan denkt u aan een band, toch? Big Deal kan ook compact spelen op een laag volume.

Wat zeggen klanten?

“The music was very nice! Love you voice! If it could me up to us you’d be playing here more (and I’m sure the Irish will agree)!” Dit was de eerste keer dat hij daar speelde. En raad eens: Albert speelt sindsdien elke maand daar een paar keer!

Bezoeker Paddy Murphy’s Rotterdam

Hele band nodig? Big Deal Allround Coverband!

Contact

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Mail ons via het formulier of bel ons op: 06 30 52 70 33.